Jester & Don Martin sikter på månen, lander på taket

by Don Martin

supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
2.
3.
4.
5.
04:27
6.
03:00
7.
01:01
8.
03:38
9.
10.
11.
03:57
12.
13.
14.
15.
04:25

about

Dette er uten tvil den mest undervurderte plata jeg har vært med på å lage. Tittelen var kanskje mer spot on enn jeg skjønte da Jester foreslo den. Men det er likevel enn av de platene jeg har vært med på å lage som jeg er mest fornøyd med. De fleste som er fan av meg har nok hørt "Represent" i en eller annen form, som altså stammer fra denne plata.

CD: butikk.donmartin.no/category/cd

Den kom ut sommeren 2009, samme uka som plateselskapet vårt hadde krig mot Platekompaniet pga noen heeelt andre artister. Det var én av mange grunner til at den falt mellom flere stoler, ned gjennom et hull i gulvet og ble funnet av en rotte som tok den mellom tenna og dro den i stillhet lenger ned i kloaken hvor den aldri skulle se solens lys igjen. Som om det ikke var nok er dette en av de få skivene jeg selv aldri har hatt spesielt mange eksemplarer av. Og dette er altså noen av de siste få som jeg vet om at eksisterer.

Hele plata ble produsert av Jester. Deler av plata ble laget på reise i India, resten hos Jesters studio i Holmlia. Teksthefte med tekstene til plata følger med. Signeres gjerne. Burde vært på vinyl, finnes kun på CD som kan kjøpes i noen få eksemplarer fra butikk.donmartin.no

credits

released June 1, 2009

tags

license

all rights reserved

about

Don Martin Oslo, Norway

Don Martins musikk.

For å bestille vinyl, cd, kassett, bøker, etc gå til butikk.donmartin.no

For t-skjorter, luer, etc sjekk ut nilsenbanden.breakbread.no

Tee Productions. Nilsenbanden. Gatas Parlament. Programleder for Goodshit Radio.
... more

shows

  • Oct 31
    Oslo, Norway

contact / help

Contact Don Martin

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code